DROBTINICA 2023

Z majhnimi koraki in prav potiho smo zakorakali v mesec oktober. Velike ideje, veliki načrti, veliko dela in velika pričakovanja pa so bili naša motivacija, da so naši koraki vsak dan postajali močnejši, glasnejši in hitrejši, vse dokler jih nismo zaključili s postavitvijo stojnice, za katero sedaj že skoraj vsi vemo, da jo učenci naše šole vsako leto pripravijo ob svetovnem dnevu hrane, 16. oktobra.

Za ta dogodek se temeljito pripravimo in damo vse od sebe, da vam pokažemo, česa vse smo sposobni. Vi pa nas razveselite s svojo prisotnostjo in donacijo za šolski sklad.

To je dogodek, ki že vrsto let povezuje vrtec, šolo in prebivalce občine Bloke in jih spodbuja k sodelovanju, strpnosti, spoštovanju in predajanju znanja iz ene generacije na drugo.

Zatorej lahko trdim, da ni preveč, če rečem, da gre za zelo pomemben dogodek, ki ga moramo ceniti in negovati še naprej.

Letos smo za potrebe naših učencev zbrali kar 1986,44 evrov in smo na to zelo ponosni, vsem obiskovalcem in donatorjem pa hvaležni za vašo prisotnost in prispevek.

Vaš obisk in pohvale so nam motivacija za nadaljnje delo. Trudili se bomo tudi v prihodnje.

Ksenija Brus

Avtorja fotografij Ksenija Brus in Nina Kolarič

DOSTOPNOST